Elon Musk, acuzat de soție că nu inventează un ondulator de păr mai performant

Scandal în familia Musk. Soția lui Elon i-a făcut capul calendar în ultimele zile. Femeia e supărată că Elon, în loc să se gândească și la ea, se ocupă numai cu chestii colosale, gen trimis sute de sateliți pe orbită, inventat mașini electrice pentru toți săracii și alte lucruri de genul ăsta, dar pentru ea nu poate să inventeze un ondulator ca lumea.

”Nu ți-e, mă, rușine, să vezi cum nevastă-ta e nevoită să vină la evenimente cu părul ars, din cauza ondulatoarelor de toată jena din comerț? Dispari toată ziua de acasă și când vii mă anunți că ai făcut nu știu ce sistem. Ce kkt e ăla Paypal, mă? Nu puteai să-ți faci și tu un Revolut, ca toată lumea? Mie când îmi faci un aspirator, Elon? Ce să spun, mare inventator, nu știe să inventeze nici măcar o scuză bună când întârzie, îmi spune că a stat la NASA să discute cum să ajungă pe Marte. Chiar n-ai jenă să aberezi în halul ăsta, măi Eloane?”, i-ar fi zis soția.

Soția lui Elon spune că mai demult i-a cerut un aspirator pe care să nu mai trebuiască să-l curețe atât de des și Elon a inventat hyper loop-ul pornind de la ideea ei. ”Dar pe mine nu mă bagă nimeni în seamă, tot pe el îl sună toate fufele ca să dea interviuri. N-am pomenit om să dea atâtea interviuri ca domnul Elon”, spune indignată soția inventatorului.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
16 octombrie 2020 08:29
Citește mai mult despre: elon musk invenție ondulator

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult