Elon Musk, devastat! O pisică spaţială i-a dărâmat 4 sateliţi de pe orbită

O pisică spațială ce umbla prin vecinătatea sistemului solar a dărâmat patru sateliți de pe orbită în timp ce se juca cu laserul militar folosit de armata americană pentru a-l băga în ochi președintelui chinez Xi Jingping. Miliardarul american Elon Musk, proprietarul sateliților, a amenințat cu represalii.

Pentru prima oară de la înființarea sa, centrul SETI a fost folosit pentru trasmitere de mesaje, giganticele radiotelescoape fiind modificate astfel încât să transmită un „Zâââât, morții mă-tii” în spațiu, în orbita joasă a pământului. Asociațiile de protecție a xenofaunei au anunțat proteste masive, anunțând că nu este normal să speriem mâțele spațiale că ele doar se jucau, nu făceau nimic rău.

China a anunțat că e dispusă să ajute, respectiv să creeze un câine modificat genetic care să poată respira în Cosmos și să fie asmuțit asupra mâței spațiale, care acum se învârte printre sateliții lui Jupiter și dă cu laba după ei. Cea mai mare problemă cu care se confruntă omenirea acum este însă părul lăsat de pisica spațială, care a umplut pădurea amazoniană de fire greu de scos, autoritățile de acolo spunând că nu pot fi scoase decât prin incendiere.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

7 octombrie 2020 06:54
Citește mai mult despre: elon musk pisica sateliti

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult