Elon Musk i-a implantat unui bărbat o scobitoare în limbă, ca să mănânce micii fără mâini

După ce a testat cu succes cipul implantat în creier care îi permite pacientului să controleze dispozitive electronice doar cu puterea minţii, Elon Musk trece la provocarea supremă! Compania Neuralink anunţă că a implantat cu succes o scobitoare în limba unui bărbat, pentru ca acesta să poată mânca mici chiar şi când are mâinile ocupate.

„La început a fost greu, scobitoarea se înfigea bine dar îmi zgâriam buza de sus când încercam să ridic micul de pe carton şi să mi-l arunc în gură”, povesteşte bărbatul, cunoscut doar ca „Pacientul X”. „Acum, însă, mănânc micii chiar mai repede decât înainte. Domnu’ Adrian de la Obor a căzut pe spate de uimire când m-a văzut.”

„În prezent, implantul cu scobitoare în limbă funcţionează doar la pacienţii cu strungăreaţă, ceilalţi neavând unde să ţină scobitoarea când nu o folosesc, dar lucrăm intens la găsirea unei soluţii universale”, a precizat Rajeesh Kumushtar, cercetător Neuralink.

Potrivit caselor de pariuri, compania americană are deja şanse babane să înhaţe un bartai Nobelul pentru invenţia asta revoluţionar de şmecheră.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

18 martie 2024 16:00
Citește mai mult despre: elon musk mici neuralink

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult