Elon Musk s-a răzgândit. În loc de Twitter va cumpăra mIRC

Năzdrăvanul Elon Musk dă o nouă lovitură de imagine după ce a anunțat că va cumpărat Twitter, apoi că renunță să mai cumpere Twitter, apoi că are doi copii cu una de la el din firmă și că va lansa o rachetă pe Venus. Obsedat de dreptul la liberă exprimare, Musk a anunțat că va cumpăra adevărata rețea socială a internetului mIRC.

Una din puținele rețele în care nu există cenzură sau ideologizare sau interdicții, mIRC este dealtfel prima rețea socială apărută pe internet. Un loc care este exact ca Facebook, în care toată lumea vorbește deodată, și exact ca Twitter, în care nimeni nu ascultă pe nimeni.

Mai mult, mIRC oferă posibilități nelimitate de „bule” în care să-ți faci un canal și să vorbești numai cu oamenii cu care ești de acord până la sfârșitul timpului. Totodată, pe mIRC poți să spui orice tâmpenie că nu te va prinde nimeni întrucât niciun om care transpiră preocupare față de problemele curente ale societății nu are are așa ceva, întrucât majoritatea sunt oricum semi-analfabeți și abia știu să folosească Whatsapp.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

12 iulie 2022 14:57
Citește mai mult despre: elon musk mirc

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult