Educaţia românească produce valori pe bandă, lucru confirmat recent de supremaţia României în materie de videochat. Ca în fiecare an, ASE-ul, liderul naţional şi implicit mondial, este luat cu asalt de miile de tinere cu aspect fizic plăcut, care doresc să facă o carieră din plăcerea lor şi a altora, cu condiţia să aibă măcar un cont de Paypal.videochat_ase.jpg

Conducerea ASE s-a adaptat noilor cerinţe de pe piaţa muncii şi numărul de locuri la facultatea de videochat a fost triplat în ultimii ani. Pentru că 90% din absolvente oricum vor ajunge profesioniste în videochat, anul acesta aspectul fizic va avea 30% pondere din media finală de admitere, deci atenţie, fetelor!

Cei de la secretariat au primit ordine să fie mai atenţi la candidate, deci dacă te duci cu ciorapii rupţi la depunerea dosarului s-ar putea să fii depunctată. Cele mai ambiţioase se pot pregăti în particular cu profesori, care sunt întotdeauna mai mult decât dornici să ajute o tânără să intre cu picioarele desfăcute pe piaţa muncii.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Tuesday, 20.06.2017 18:41 IT & Știința

National Cinematografic