Escrocherie planetară! Un studiu a demonstrat că 80% din poziţiile de Yoga îngraşă

Doamnelor și domnilor, dar mai ales doamnelor, am fost mințiți! Întreaga omenire pare să fi căzut într-o capcană îngrozitoare, pusă la cale de niște troli nenorociți. Un studiu recent a descoperit că 80% din pozițiile de Yoga nu doar că nu funcționează, dar mai și îngrașă.

Studiul pare să fie unul cât se poate de serios și dovezi putem vedea în toate sălile de sport unde se fac clase de Yoga. Numărul mare de grăsuțe de la aceste clase și de la clasele de Pilates confirmă îngrozitoarea descoperire, și instructorii par să fie la curent cu acest studiu, dar continuă să ceară bani pentru această așa-zisă disciplină sportivă, care de face dintr-o tipă cu un pic de aripioare într-o balcâză care abia își târâie trupul elefantin până la frigider și înapoi.

Studiul arată că majoritatea femeilor care se duc la Yoga devin din ce în ce mai grase pe măsură ce avansează în această disciplină. Inventată în secolul nouă înaintea erei noastre undeva în India, Yoga se pare că a fost gândită de un grup de maharajahi ca să scape de femeile lor super băgăcioase. Ei au descoperit aceste poziții care le-au îngrășat atât de rău pe femei că nu mai aveau loc pe ușile palatelor și uite așa scăpau de ele.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
4 noiembrie 2022 18:54
Citește mai mult despre: escrocherie grăsime yoga

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult