Mass-media a avertizat în nenumărate rânduri cu privire la pericolele la care se expun românii care mănâncă roșii cu moț, de la cancer la super-cancer și până la HIV cu cancer. Dar cum nu toată lumea bagă în seamă presa și semnalele de alarmă, că sunt și mulți care se cred deștepți, iată că au existat deja și victime, cum e cazul lui Marcel Constantin.

Rosii-cu-mot-in-loc-de-mici.jpg

„Marcel? Nu mai știu nimic de el. Pe vremuri eram amici dar, de vreo doi ani de zile a început să se comporte ciudat. Când veneam la un grătar el, în loc să mănânce mici cu noi scotea roșii de-alea cu moț și le mânca cu telemea, că nu vrea să facă colesterol. A făcut-o o dată, de două ori, a treia oară nu l-am mai chemat. Că nici nu se implica la făcut grătarul, adus cărbuni sau găsit lemne ceva, că el zicea că nu mănâncă prăjeli, că ține la sănătate. No, să fie sănătos”, a declarat un fost prieten al d-lui Constantin.

Specialiștii în agronomie avertizează în privința consumului de astfel de substanțe, precizând că roșiile cu moț au fost forțate să crească, de-aia nici nu prea au semințe. „Dacă vreți să evitați pericolele la care vă expuneți, sau să măcar să le reduceți, la fiecare roșie cu moț tăiată în patru e bine să băgați și o porție de mici, să contracareze efectele negative”, a declara Costel Vânătoru, șeful Stațiunii de Cercetări Agricole de la Buzău.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Wednesday, 27.06.2018 11:36 IT & Știința

National Cinematografic