Evoluţionism pe invers. Un român a redevenit maimuţă, ca să poată aplauda şi cu picioarele la aterizare

Darwin a greşit! Teoria evoluţionismului a suferit recent o serioasă lovitură, după ce un român a involuat din om înapoi în maimuţă, pentru că nu i se părea destul să aplaude doar cu mâinile la aterizare. Teleormăneanul Mihai G. are acum palme în loc de tălpi şi e pus pe locurile de la culoar, ca să nu lovească alţi pasageri când aplaudă cu toate patru membrele.

Veterinarul din satul natal al fostului om povesteşte: “A fost uşor, pentru că oricum el mergea în patru labe, fiind beat mai tot timpul. Într-o zi a băut nişte lichid de frână radioactiv şi a regresat într-o specie inferioară, un strămoş comun al omului şi cimpanzeului. Să ştiţi că la Bucureşti se spune că e un caz unic, dar la noi în comună sunt foarte mulţi, au şi primar”, spune veterinarul.

Mihai G. are interdicţie pe mai multe companii aeriene normale, dar are totuşi paşaport şi un job sezonier în Spania, aşa că românul-maimuţă e spaima companiilor low-cost. Face urât dacă nu primeşte alune gratis şi de multe ori se bagă în compartimentul pentru bagaje de mână şi fură lucruri, profitând de coada prehensilă, cu care se poate agăţa de tavan. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
6 martie 2018 16:53
Citește mai mult despre: aplaudat avion evoluție maimuta

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult