O nouă confirmare a faptului că bărbatul nu mai are ochi pentru altceva atunci când vede o femeie cu decolteu generos. Un studiu recent a testat vigilența masculină prin trimiterea pe stradă a unei  femei cu un decolteu generos, dar fără cap, iar rezultatele au fost cât se poate de concludente: deși toți bărbații au întors capul după ea, absolut niciunul n-a remarcat că femeia n-avea cap.


femeie_fara_cap_decolteu.jpg ”Și nu doar asta”, spun cei care au condus studiul. ”Întrebați ce culoare aveau ochii femeii, 80% dintre bărbați au indicat o culoare la întâmplare și abia 20% au recunoscut, sincer, că n-au fost atenți la acest detaliu. De asemenea, câțiva bărbați au fost foarte aproape să fie accidentați, după ce au traversat strada fără să se asigure, acaparați total de decolteul femeii fără cap.”

Nici măcar după ce li s-a spus că femeia la care s-au uitat nu are cap bărbații nu consideră că ar fi trebuit să remarce detaliul acesta. ”Dacă are decolteu, femeia chiar nu mai are nevoie și de cap. Mai degrabă ar încurca un cap decât ar ajuta, dacă e să mă întrebați pe mine”, apreciază reputatul bărbat Decebal Popescu.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Friday, 25.11.2016 15:25 IT & Știința

National Cinematografic