Experiment inedit cu o femeie cu decolteu imens! Nici un bărbat nu a remarcat că femeia n-are cap

O nouă confirmare a faptului că, dacă vede o femeie cu decolteu generos, bărbatul nu mai are ochi pentru altceva. Un studiu recent a testat vigilența masculină prin trimiterea pe stradă a unei femei cu un decolteu generos, dar fără cap, iar rezultatele au fost cât se poate de concludente: deși toți bărbații au întors capul după ea, absolut niciunul n-a remarcat că femeia n-avea cap.

”Și nu doar asta”, spun cei care au condus studiul. ”Întrebați ce culoare aveau ochii femeii, 80% dintre bărbați au indicat o culoare la întâmplare și abia 20% au recunoscut, sincer, că n-au fost atenți la acest detaliu. De asemenea, câțiva bărbați au fost foarte aproape să fie accidentați, după ce au traversat strada fără să se asigure, acaparați total de decolteul femeii fără cap.”

Nici măcar după ce li s-a spus că femeia la care s-au uitat nu are cap bărbații nu consideră că ar fi trebuit să remarce detaliul acesta. ”Dacă are decolteu, femeia chiar nu mai are nevoie și de cap. Mai degrabă ar încurca un cap decât ar ajuta, dacă e să mă întrebați pe mine”, apreciază reputatul bărbat Decebal Popescu.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
25 noiembrie 2016 13:11

Alte articole

Vezi mai mult