Pericolul Victor Ponta ar putea fi eliminat! O echipă de experţi în mega-dezastre, care au reuşit să reducă efectele exploziei de la Cernobîl, au venit la Bucureşti pentru a contribui la stoparea tragediei numită Ponta.ponta_sarcofag_beton_cernobil.jpg

“Întreaga planetă comemorează azi o dublă tragedie: 29 de ani de la dezastrul de la Cernobîl şi 3 ani de când Ponta a devenit premier aici la voi în România. Ca la Cernobîl, noi credem în soluţiile simple, dar eficiente. Turnaţi câteva sute de mii de tone de beton peste el, acoperiţi-l complet cu beton, în clădirea Guvernului”, spune Evgheni Puşkin, unul din experţi.

Experţii spun că îngroparea lui Ponta în beton ar avea efecte benefice pe mai multe planuri. În primul rând, am da de lucru fabricilor de beton, în al doilea rând, se vor crea locuri de muncă, pentru că milioane de români vor să-l îngroape personal, cu mâna lor, pe Ponta în beton.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Monday, 27.04.2015 18:49 IT & Știința

National Cinematografic