Extratereştrii nu vizitează Terra pentru că femeile lor nu ştiu cu ce să se îmbrace

Ipoteză surprinzătoare lansată de savanţii NASA. Universul este plin de alte forme de viaţă inteligentă, dar aceşti extratreştri nu ne vizitează pentru că femeile lor spun de fiecare dată că n-au cu ce să se îmbrace pentru vizită.

O altă temere a extratereştrilor este că o vizită pe Terra ar însemna şi o posibilă invitaţie la o nuntă ulterioară: „Ce sens are să ne încurcăm acum şi cu pământenii ăştia

“Probabil există extratereştri care stau de 500 de ani afară, cu OZN-ul pornit, şi nevasta lor încă e în casă, se aranjează, se schimbă, îşi pune alte mărgele pe tentacule, îşi rearanjează perciunii de pe capul central, sau stau să aleagă alţi pantofi şi uite aşa nu mai ajung să plece”, spune D.C. Ball, unul din savanţii care au lansat ipoteza.

Mulţi extratereştri nu ne contactează de jenă, pentru că au mereu discuţii stupide cu femeile lor. Ele întreabă întotdeauna: “Dacă pământencele sunt îmbrăcate la fel ca mine?”, şi de aici discuţii interminabile, presărate cu “Să te duci tu pe Terra, cu familia ta de ţărani vulcanieni, săracule!”, şi cu “Taci din gură, Ferenga dreacu’”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
4 septembrie 2019 12:09
Citește mai mult despre: extraterestri

Alte articole

Vezi mai mult