Fabrica de linguriţe pătrate din Caracal s-a închis după apariţia paharului cu fundul rotund

Considerată o minune tehnologică şi cea mai mare realizare ştiinţifică din Caracal, fabrica de linguriţe pătrate a tras azi obloanele. Directorul Cătălin B. explică de ce perla Caracalului s-a închis.

“Apariţia paharului de iaurt cu fund rotund a fost o lovitură pe care nu aveam cum s-o anticipăm. Închidem activitatea pe secţia de linguriţe pătrate, dar din fericire nu intrăm în şomaj. Avem un nou proiect şi toţi angajaţii vor lucra de acum încolo la secţia de găurit macaroane”

Caracalenii intenţionau să dea lovitura cu linguriţele pătrate. Aveau stocuri uriaşe, pe care voiau să le vândă consumatorilor de iaurt Danone, însă noua tehnologie KISS le-a distrus modelul de business. Cu noul tip de pahar de iaurt cu fund rotund poţi mânca tot iaurtul Danone cu o linguriţă normală, până la ultima picătură. Evident, ajută şi faptul că designul e mai ergonomic şi mai elegant decât la vechiul pahar pătrat.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

5 mai 2015 07:05