Fabulos! O poșetă trimisă de savanții NASA în spațiu a absorbit o gaură neagră

Premieră universală reușită de NASA în urmă cu câteva zile. Deși se știa despre găurile negre că nimic nu le poate sta în cale, absorbind orice corp care se apropie, savanții au reușit să găsească antidotul: o banală poșetă de femeie. Aceasta nu numai că este suficient de încăpătoare pentru a înghiți corpuri cerești, dar deține și un câmp gravitațional atât de puternic încât poate absorbi găurile negre.

„Descoperirea dă peste cap tot ce știam despre univers, dar mai ales despre poșete. Inițial a pornit ca o glumă, când un coleg astronaut a fost rugat de soție să-i dea rimmelul din poșetă, și, după două ore de căutări, nu l-a găsit. Așa că s-a enervat și a trimis poșeta pe orbită. Cu toții am fost surprinși când aceasta a absorbit, pur și simplu, o gaură neagră, trei galaxii și mai mulți sateliți”, a declarat Decebal Smith, expert în găuri negre în cadrul NASA.

Acesta spune că omenirea se poate considera norocoasă că poșetele au fost o invenție târzie. „Dacă exista măcar o poșetă pe vremea formării universului, acesta nu ar fi existat, pentru că poșeta ar fi înghițit Big Bang-ul. Sau am fi trăit cu toții într-o poșetă de femeie, sau, mai rău, de hipster”, a adăugat savantul.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

15 iunie 2015 12:21
Citește mai mult despre: gaura neagra NASA poseta

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult