Face economii. Emil Boc nu aprinde lumina în birou, că nu ajunge la întrerupător

Exemplu de reducere a consumului de electricitate la Primăria Cluj. Însuși primarul Emil Boc lucrează uneori în beznă, pentru că nu ajunge la întrerupător, așa că nu aprinde niciodată lumina în birou. Chiar și cu ajutorul unui scaun, Boc nu ajunge cu mâna întinsă până la 130 cm unde sunt amplasate întrerupătoarele, așa că lucrează la lumina unei lămpi de miner, pe care a împrumutat-o de la celălalt job al lui, unde caută diamante împreună cu alți 6 colegi.

Situația explică și faptul că Primăria Cluj are intenția de a achiziționa o rampă de șoricari, cu care Boc are de gând să încerce să ajungă la întrerupător, asta după ce ideea cu trambulina a eșuat, pentru că se pare că Boc nu are genunchi și deci nu poate să sară.

”Primarul e prea jenat ca să roage pe cineva să-l ajute, iar angajații sunt convinși că Boc e un lider cu o viziune atât de ecologistă încât e dispus să-și distrugă ochii decât să contribuie la încălzirea globală, sau la victoria dușmanului rus, care încearcă să ne îngenuncheze cu austeritatea energetică”, spune psihologul Decebal Popescu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
28 octombrie 2022 14:49
Citește mai mult despre: Boc cluj energie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult