Face furori! BMW a lansat în România prima mașină cu claxon și pentru pasageri

Pentru a răspunde nevoii crescânde a românilor de a-și stresa semenii prin orice mijloace, constructorul german a adaptat ultimele sale modele cerințelor pieței autohtone. Astfel, modelele vândute în România vor fi dotate cu câte un claxon pentru fiecare pasager, nu numai pentru șofer, mașina putându-se auzi acum de la peste 1 kilometru distanță.

“Inițial am comandat un studiu de piață și am aflat cu surprindere că puterea claxonului contează infinit mai mult pentru clienții noștri decât consumul, ca să vă dau un exemplu. Inițial am făcut claxonul mai puternic, însă n-a fost suficient. Așa că ne-a venit ideea să montăm claxoane și pentru pasageri, pentru a putea face prezența mașinii cu adevărat insuportabilă. Impactul a fost pe măsură: oamenii s-au înghesuit să cumpere”, a declarat Decebal Popescu, dealer BMW.

Clienții au numai cuvinte de laudă la adresa noilor dotări, declarându-se satisfăcuți de spaima pe care cele patru claxoane o generează asupra celorlalți participanți la trafic. “Eu mi-am tunat mașina, am crescut puterea claxoanelor de trei ori. Să ne vedeți în intersecțiile aglomerate, au o dexteritate prietenii mei din spate ceva de speriat”, a declarat Titi Miez, posesor de BMW.

Vești excelente sunt și pentru românii care nu sunt obsedați de claxon. În acest week-end se pot bucura de mai multe oferte atractive, ca să-și cumpere o mașină la super preț. Aceste mașini nu au claxon și în dreapta, dar în acel loc poate sta nevasta sau soacra, care uneori pot fi chiar mai deranjante decât sunetul unui claxon.

5 februarie 2016 14:02

Alte articole

Vezi mai mult