Facebook introduce butonul ”Dom’le, era mai bine pe vremea lui Ceaușescu”

Compania Meta care deține platforma de socializare Facebook a anunțat lansarea unor opțiuni regionale pentru aceasta în vederea unei integrări mai bune în țările în care operează. Astfel, în România, pe lângă reacțiile obișnuite va introduce una nouă, ce va ține loc de expresia „Era mai bine pe vremea lui Ceaușescu”.

Studiile făcute pe userii români au scos la iveală că aceștia vorbesc excesiv de perioada în care Nicolae Ceaușescu a fost președinte al țării, un lider de stat pe care mulți și-l aduc aminte ca „doar un pic mai deștept decât Klaus Iohannis”. Reacția de tip EMBPVLC apare în aproape orice context, de la situația șomajului „când toată lumea avea loc de muncă” până la cea imobiliară „toată lumea putea să-și permită o casă”.

Butonul va fi testat în primul rând pe utilizatorii bătrâni, că ei îl mai țin minte pe Nicolae Ceaușescu, apoi pe cei care lucrează în mass-media și publicitate, pentru că sunt genul de oameni care reacționează la orice căcat și sar imediat să facă circ, „ca rața la muci”. Dacă acesta se va dovedi un succes se vor introduce și reacțiile „PSD e de vină”, „mă-ta” și „nu ne mai facem bine”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

11 ianuarie 2022 12:50
Citește mai mult despre: Ceausescu facebook reactii

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult