Fake news demontat. Tinerii nu fac cocoașă de la telefonul mobil, ci de la masturbare

Gata cu studiile mincinoase! Numeroasele articole care susţineau că tinerii dezvoltă un soi de cocoaşă din cauză că stau prea mult pe telefonul mobil s-au dovedit a fi false. Savantul Decebal Popescu, de la Institutul pentru Studiul Masturbării şi a Efectelor sale Asupra Corpului Uman (ISMEACU) spune că masturbarea într-un ritm firesc poate duce în timp la o uşoară curbură a spatelui.

“Recomandăm tinerilor să alterneze poziţiile de masturbare şi pe cât posibil să nu se uite spre organul genital când se masturbează. Recomandat ar fi să se masturbeze cu capul în jos, dar atenţie să nu vă daţi un bukake singuri”, explică Decebal Popescu.

Mitul cocoaşei de la telefonul mobil a fost distrus după ce s-a observat că tinerii mai arătoşi sau mai tupeişti, care sunt capabili să bombonească o panaramă, nu dezvoltă cocoaşa, deşi stau poate chiar mai mult pe telefoane, evident ca să trombonească alte panarame. Aceşti tineri, care nu apelează la masturbare decât în zilele acelea, au o dezvoltare armonioasă.

Scris de TNR
10 iulie 2019 12:42
Citește mai mult despre: masturbare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult