Familia Cioabă a lansat un AI numit Regele Internațional al Inteligenței

România impresionează din nou cu uimitoarea sa capacitate digitală. Familia Regală Cioabă, din capitala internațională a romilor, Sibiul, a anunțat că a lansat un nou sistem AI, de tip ChatGPT, numit Regele Internațional al Inteligenței. Dorin Cioabă, creierul din spatele acestui succes, spune că serverele acestui AI sunt realizate integral din materiale reciclate în România.

”Am pregătit mulți ani acest proiect. Sediul AI-ului nostru are 17 turnulețe, motiv de mândrie pe plan internațional. Regele Internațional al Inteligenței, sau RII pe scurt, poate striga Fiare Vechi Lom în toate limbile și dialectele pământului și poate răspunde la orice întrebare cu nu știu domn șef, că nu sunt din localitate”, precizează Dorin Cioabă.

Din păcate, așa cum deseori se întâmplă în țara noastră, lansarea Regelui Internațional al Inteligenței a fost marcată de un conflict ca la ușa cortului cu Împăratul Inteligenței, un alt AI 100% romales, lansat de moștenitorii fostului Împărat Iulian al Romilor, cu care Casa Regală Cioabă nu discută. Împăratul Inteligenței a otrăvit deja internetul cu informații false despre Regele Internațional al Inteligenței, spunând că e un ursar al AI-urilor, un nomad digital și că dă răspunsuri luate de la ChatGPT în loc să muncească.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
9 mai 2023 10:28
Citește mai mult despre: Cioabă inteligență rege

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult