Comunitatea sportivă se implică activ în geopolitica din Balcani! Vlăduţ Popescu, liderul Federaţiei Române de Ţări, Oraşe, Munţi, Ape, Nume, Animale şi Plante (FR-ŢOMANAP), a solicitat oficial liderilor statelor din Balcani să ajungă mai repede la o rezoluţie în conflictul privind denumirea oficială a Macedoniei.

tomanap macedonia.jpg

“Republica Macedonia, Fosta Republică Iugoslavă a Macedoniei, Macedonia de Nord, Grecia Mică, Moldova 2, Bulgaria de Vest. Hotărâţi-vă! Arbitrajul e oricum deosebit de greu în sportul nostru”, a declarat Popescu, primul român medaliat cu aur la Ţomanap, în 1982, la Ţomanapiada din Addis Abeba.

“Somăm autorităţile elene şi pe cele macedonene, dar şi toate celelalte state din regiune, să ia o hotărâre înainte de Campionatul Mondial din toamnă, ca să ştim cum stăm”, a adăugat şeful ţomanapiştilor români.

În urmă cu câteva zile, organismul rival, Liga Naţională de Ţări, Oraşe, Munţi, Ape, Plante, Animale şi Nume (LN-ŢOMAPAN) a declarat recent că va accepta toate variantele.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Wednesday, 25.07.2018 17:06 IT & Știința

National Cinematografic