„Fă ceea ce te sperie cel mai tare!” E sfatul primit de la astronauta americană care a doborât recordul de stat în spațiu, într-o misiune individuală. După aproape 11 luni petrecute departe de Pământ, Christina Koch a acordat primul său interviu de la întoarcerea pe Terra.

astronauta-cristina-koch.jpg

„Datele misiunii spuneau că trebuie să mă întorc după două luni, dar nu am reușit să-mi fac toate cele și mai ales nu am găsit nimic cu ce să mă îmbrac. Din cauza lipsei gravitației am slăbit două kilograme și nimic nu-mi mai venea bine iar colegii astronauți nu mă ajutau deloc, ei ziceau că e bine oricum, hai să ne grăbim că ne așteaptă oamenii ăia. Păi să ne aștepte, dragă, cum să mă duc așa pe Pământ?”, a povestit Cristina Koch.

În privința activității pe stația spațială, Koch susține că primul lucru pe care la făcut e să ia totul la șmotru, să facă curățenie, că bărbații care au fost înainte au lăsat ca la porci. „Știați că în condiții de gravitate zero mormanul de ciorapi plutește în aer și împute toată camera? Ei bine, acum știți, așa că dacă mai mergeți în spațiu strângeți după voi!”, este avertismentul dat de astronaută. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Thursday, 13.02.2020 20:50 IT & Știința

National Cinematografic