Femeia de pe stația spațială, criză de nervi, că se tot ridică colacul singur

Femeia de pe stația spațială a răbufnit în această dimineață, sătulă să găsească din nou colacul de WC ridicat. Ea a făcut o veritabilă criză de nervi, iritată că este deja a 174-a zi consecutivă în care WC-ul o sfidează dimineața și o întâmpină cu colacul ridicat.

Degeaba au încercat colegii de pe stația spațială să-i explice că ei n-au nicio vină, că ei lasă de fiecare dată colacul coborât, doar că se află în condiții de imponderabilitatea și gravitația nu funcționează, că femeia n-a vrut să înțeleagă.

„V-ați aliat cu legile fizicii împotriva mea“, le-a strigat femeia nervoasă. „Cum se face că legile fizicii doar ridică colacul și niciodată nu-l coboară? Legile fizicii sunt corecte, n-ar face niciodată așa ceva, însă e clar că voi ați reușit să le pervertiți. Rușine!“

Situația s-a calmat însă ca prin minune după ce un cosmonaut a avut inspirația s-o întrebe pe femeie dacă ține vreun regim, că i se pare c-a slăbit câteva kilograme. La auzul acestor vorbe femeia a devenit dintr-o dată veselă și a început să zâmbească și să glumească cu toată lumea, uitând complet de problema colacului.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
22 septembrie 2021 09:00
Citește mai mult despre: femeie statia spatiala

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult