Femeile de la țară dau share location când se duc la buda din fundul curții, în caz că pică în ea

Fenomenul share location a ajuns și la țară! Tot mai multe femei recunosc că dau share location către o vecină sau o cumătră înainte să se ducă la buda din fundul curții, pentru că există mereu pericolul să cadă în ea. Femeile spun că trăiesc într-o atmosferă toxică, iar bărbații lor, fiind bețivi, nu repară niciodată buda, care zace părăginită și urât mirositoare, la fel ca penisurile lor.

O altă situație în care țărăncile noastre dau share location este atunci când se urcă în căruța de Uber sau Bolt cu un șofer mai dubios. ”N-ai de unde să știi. Odată mi-a zis unul că știe el o scurtătură și m-a băgat printr-un lan de porumb, că a vrut să-mi arate druga”, povestește Niculina, țărancă.

Fără îndoială, situația în care femeile de la țară dau share location este atunci când se urcă în tractorul unui țăran cunoscut pe Tinder, cu care iese la o țuică în birtul din sat. ”Mulți ăștia folosesc poze false, cu bărbați atrăgători, și când îți bagă un claxon la poartă te trezești că ai ieșit cu chiar cu soțul tău, care abia așteaptă să te ducă pe un câmp și să-și facă mendrele cu tine, că așa a văzut el într-un film”, spune o altă femeie de la țară.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
9 martie 2024 08:05
Citește mai mult despre: budă femei share location

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult