Femeile de știință au creat un robot de bucătărie care te cicălește încontinuu

Femeile de știință britanice sunt mai mândre ca niciodată: au reușit să creeze primul robot de bucătărie care te cicălește de dimineața până seara. Cu un astfel de robot, practic orice burlac se va simți ca și cum ar fi căsătorit de cel puțin zece ani, s-au lăudat cercetătoarele britanice.

”De exemplu”, spune șefa echipei de cercetare, ”robotul are un senzor special, cu care simte dacă bărbatul a fumat și-l va apostrofa imediat. Evident, el simte și aburii de alcool, inclusiv când nu este băgat în priză și te va dojeni de fiecare dată când ajungi beat acasă. Iar cu o opțiune specială, robotul te poate suna când ești într-un bar, ca să te întrebe cu cine bei și la ce oră ai de gând să ajungi acasă.”

Spre deosebire de un robot de bucătărie obișnuit, cel lansat de britanice funcționează doar 10% din timp, în rest găsește tot felul de scuze pentru a nu face nimic: ba că e obosit, ba că îl doare capul sau pur și simplu îți spune că nu meriți nimic. De asemenea, după ce-l bagi în priză trebuie să aștepți cel puțin 30 de minute până să fie gata de folosire. Iar dacă pari fericit, te acuză că ai fost în magazine de electrocasnice ca să te uiți la alți roboți de bucătărie.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
17 ianuarie 2015 12:01

Alte articole

Vezi mai mult