În această seară, în jurul orelor 22:00, românii vor putea urmări alinierea orbitelor lui Victor Ciorbea, care va avea ochii perfect orizontali şi simetrici timp de 4 minute. Alinierea maximă va putea fi observată la 22:02:34, dar românii sunt avertizaţi să nu se uite direct în ochii Avocatului Poporului, deci pregătiţi-vă ochelarii speciali şi nu fiţi imprudenţi, puteţi rămâne cu sechele grave!ochii_lui_ciorbea_aliniati.jpg

Astronomii spun că momentul alinierii se numeşte oculaţie şi doar atunci se pot vedea irişii lui Ciorbea, care altfel sunt ascunşi de refracţia orbitală. Din păcate România nu a trimis nicio sondă în zona lui Victor Ciorbea, deci dezinteresul e mare. În schimb, anul acesta avem un număr record de turişti care vor să vadă alinierea orbitelor şi unii fac din asta un festival, vânzând măşti cu Ciorbea, brelocuri cu ochii lui Ciorbea, dar şi tehnici prin care poţi să-ţi faci ochii să migreze, să îi ai exact ca el.

Alinierea poate fi observată din orice loc, privind spre ochii lui Victor Ciorbea. Ultima oară când ochii lui Ciorbea s-au aliniat a fost acum 9 ani, când Ciorbea era un nimeni. Alinierea orbitelor lui Victor Ciorbea prevesteşte fenomene meteo devastatoare, dar şi fraudări de alegeri, susţin astrologii.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Monday, 04.03.2019 17:27 IT & Știința

National Cinematografic