Fenomen astronomic rar. În această seară curul lui Liviu Dragnea va fi vizibil la fereastra vilei sale

Pasionații de astronomie dar și simplii fani ai fenomenelor stelare pot fi martori în această seară la un eveniment rar. În traiectoria sa în jurul soarelui Pământul se află în acel punct în care lumina reflectată din lună pică perfect perpendicular pe geamul vilei lui Dragnea din București și se vede cum acesta ne arată curul pe fereastră în toată splendoarea lui.

„Fenomenul poate fi observat complet doar o dată la câțiva ani și numai din România, de aceea această seară este una specială. Să sperăm că vom avea parte de un cer senin pentru observații amănunțite”, a declarat șeful clubului astronomic amator „Sateliții lui Uranus”, Decebal Popescu.

Cei ce vor să vadă acest fenomen astrologic trebuie să se grăbească întrucât locurile bune din București de unde se poate vedea curul lui Liviu Dragnea sunt limitate și deja antamate de câțiva puternici ai zilei, cum ar fi Călin Popescu Tăriceanu sau Viorica Dăncilă. Circulă zvonuri despre Codrin Ștefănescu care și-ar fi cumpărat o apartament în zonă încă de anul trecut, ca să poată să se uite în fiecare seară după curul șefului său de partid și să aplaude fericit prin casă.

Scris de Ef
26 februarie 2018 19:02
Citește mai mult despre: astronomie cur Dragnea

Alte articole

Vezi mai mult