Fenomen ciudat la metrou! Dacă ești din Drumul Taberei, turnicheţii se deschid singuri, de milă

De câteva zile, la metroul bucureștean se întâmplă fenomene inexplicabile. De fiecare când se apropie un locuitor al cartierului Drumul Taberei, turnicheții se deschid singuri, fără să fie necesară validarea cartelei. Unii călători spun că s-ar auzi chiar și voci când trec cei din Dumul Taberei, care le spun ”Oropsitule!” sau ”Înapoiatule!”.

”Am verificat de zeci de ori turnicheții și nu există absolut nici o problemă de funcționare”, spune un reprezentant Metrorex. ”Însă faptul că se deschid singuri doar când trec cei care locuiesc în Drumul Taberei mă face să mă gândesc că turnicheții se deschid singuri, din milă. Este singura explicație logică care există: până la urmă, cui nu i-ar fi milă de cineva care locuiește în Drumul Taberei?!”

Nu se știe însă exact cum s-ar manifesta această milă, existând deocamdată mai multe variante. ”Noi avem două teorii”, spune reprezentantul Metrorex. ”Fie avem de-a face cu un poltergeist plin de compasiune, care introduce o cartelă ca să se deschidă turnicheții pentru cei din Drumul Taberei, fie turnicheții sunt legați cumva la camere video și se deschid când sesisează privirea tristă a celor din Drumul Taberei.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
7 iunie 2016 17:06
Citește mai mult despre: Drumul Taberei metrou

Alte articole

Vezi mai mult