Fenomen rar! În București e atât de ceață încât nu se văd munții

Bucureștenii și ceilalți oameni care se învârt degeaba prin Capitală au fost martori în prima jumătate a zilei la un fenomen meteorologic rar. Ceața s-a lăsat peste oraș și sute de mii de oameni din birouri nu mai pot vedea munții în depărtare.

„Încă de azi dimineață ne-am uitat pe geam, în cadrul ședinței zilnice de prognoză meteo, și am constatat acest fenomen rar. Vizibilitatea în atmosferă a scăzut la aproape 50 de metri, mai încolo nu se vede nimic. Șeful departamentului precipitații de la noi din ANM a efectuat măsurători preciuse cu mâna pe geam și a confirmat că nu plouă, deci singura explicație ar fi ceața”, a declarat Laurențiu Doboș, directorul Administrației Naționale de Meteorologie, dr. Elena Mateescu. Aceștia au extins avertizarea meteo și pentru weekend, recomandând atenție maximă șoferilor care vor să meargă la munte, să folosească busole și alte instrumente de orientare întrucât există riscul ca în loc de Sinaia să ajungă în vreun oraș de căcat, gen Călărași.

Psihologii avertizează că lipsa imaginilor cu munți ar putea afecta starea emoțională a locuitorilor capitalei. „Recomandăm ca toți ce ce merg astăzi la muncă să ia o doză dublă de anti-depresive sau, dacă nu au altceva prin casă, să contacteze cel mai apropiat dealer”. 

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

5 decembrie 2018 14:33
Citește mai mult despre: Bucuresti ceata munti

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult