Sărăcia de manele de anul ăsta era cât pe aci să-i falimenteze pe hotelierii din Mamaia! Din fericire, Ministerul Turismului a intervenit prompt, accesând fonduri din rezerva de urgenţă pentru montarea pe plajă a unei instalaţii de manele artificiale.manele_artificiale.jpg

“Soarele şi marea nu sunt suficiente. Lumea vine aici să audă ce au mai scos Mihăiţă Piticu, Liviu Guţă sau Geani Fenomen”, spune Deceneu Petrescu, proprietarul unui complex de 5 stele din Mamaia Nord. “Din păcate, anul ăsta s-au făcut foarte puţine manele. În locuri unde, de obicei, bubuiau ca la Miss Piranda, acum abia dacă mai auzi o manea de jale în surdină. Turiştii plecau dezamăgiţi o zi-două, se duceau la Eforie şi în alte staţiuni unde au crescut manelele.”

De fabricaţie japoneză, instalaţia de manele artificiale poate lansa până la 128 de hituri despre valoare şi duşmani pe zi, având chiar şi o frunte metalică unde amatorii pot lipi bancnota preferată. “E ca şi cum l-ai avea pe Florin Salam pe plajă, 24 de ore din 24, dar nu trage pe nas decât motorină!”, a jubilat unul dintre îngrijitorii puternicului aparat.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Saturday, 25.06.2016 13:12 IT & Știința

National Cinematografic