Final de sesiune. Studenţii români au băut 174 de milioane de beri

Prima sesiune de examene din acest an se apropie de final sau, în unele cazuri, s-a încheiat deja. Este vremea bilanțurilor, a rezumatelor și a deciziilor. Până acum, conform datelor oficiale, studenții români au băut în această sesiune 174 de milioane de beri.

„Primul centru universitar al țării a fost și primul centru la băutură. Studenții bucureșteni au băut mai bine de jumătate din berile din această sesiune. Pe locul doi s-a situat, surprinzător, Clujul, deși Iași-ul se laudă cu cea mai veche universitate din România și cei mai mulți bețivi. Este posibil ca rezultatul să fie viciat și de faptul că în Moldova se bea mai mult vin. De băut s-a băut, asta știm sigur”, a declarat profesorul Decebal Popescu, șeful institutului care a făcut studiul.

Analiștii economici avertizează că urmează o recesiune a birturilor și singura speranță a distribuitorilor de băutură este ca liceenii să înceapă să se pregătească de bacalaureat. „O să fie un an greu, e bine să vă pregătiți din timp pentru acest examen al maturității”, a spus un cunoscut cârciumar bucureștean.

Scris de Ef
22 februarie 2016 18:02
Citește mai mult despre: bautura sesiune studenti

Alte articole

Vezi mai mult