Fiţă! Şi-a lipit o tabletă pe spatele tabletei, ca să vadă lumea ce citeşte în metrou

Combinaţia fatală: şi narcisist, şi inventiv! Un tânăr de 28 de ani din Capitală s-a săturat de cărţile greoaie şi a hotărât că e momentul să se afişeze în metrou cu ebook-urile preferate. Pentru că nu a găsit nicăieri un dispozitiv cu două display-uri, Deceneu Petrescu a fost nevoit să recurgă la o improvizaţie ingenioasă: şi-a lipit pe spatele tabletei o altă tabletă, ca să-i poată admira toţi ceilalţi călători gusturile în materie de lectură.

„M-am dus la magazin şi am cerut o tabletă. Tot ce voiam e să aibă un afişaj pe spate, să vadă toată lumea că citesc chestii serioase: Dostoievski, Thomas Mann…”, mărturiseşte tânărul. „Mi-au spus că nu există aşa ceva, că-i un moft complet inutil. Cică să intru pe lenovomoto.ro şi să-l încarc acolo, poate îmi iese ceva. Pe bune, frate?”

„Să ştie lumea că sunt eu deştept e MOFT? În ce lume trăim? Cum să merg zilnic 7 staţii fără să atrag măcar o privire plină de admiraţie?”, a continuat Petrescu, dând ochii peste cap.

„Până la urmă am cumpărat două tablete şi le-am lipit cu scotch. E chiar mai drăguţ aşa: pot să fac un sudoku sau să prind pokemoni şi toată lumea o să presupună că răsfoiesc ‘Fraţii Karamazov’!”, se laudă cititorul înfocat.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

19 august 2016 11:49
Citește mai mult despre: citit metrou tabletă

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult