Fiţe. Un influencer de pe Facebook are o femeie care îi face curat în lista de prieteni

Oamenii de rând nici nu pot bănui luxul cibernetic în care se lăfăie elitele social media, precum influencerii sau vloggerii. Unul din marii noștri influenceri, al cărui nume nu-l vom da pentru că nu avem destui followeri și i-am știrbi reputația în online, a acceptat să ne spună câteva detalii din bucătăria internă a activității lui titanice pe Facebook și alte rețele sociale.

”Eu sunt ocupat să fac plusvaloare, așa că am o femeie care îmi face curat prin lista de friends. Le dă Unfollow celor care nu mi-au dat destule Like-uri și Block celor care îmi comentează că de fapt aș fi un şomer”, explică influencerul. Tot femeia asta bagă și postările pe comercial, ”pentru că eu nu-mi murdăresc mâinile cu advertoriale și nu pic întotdeauna pe brief”, mai spune influencerul.

Echipa influencerului include și doi postaci juniori, care comentează anonim pe hatereală maximă la dușmanii lui și îi dau și sugestii pentru diss trackurile ocazionale pe care face ca hobby, desigur. ”Evident, am pe cineva care îmi bagă haștagurile în Instagram, că eu n-am timp de vrăjeli de-alea, altfel când aș mai lucra la scenarii ca să-mi pară Live-urile spontane?”, spune influencerul.

Scris de Ionut
3 mai 2019 11:05

Articole asemanătoare

Vezi mai mult