Fizicienii de la Măgurele au început să vândă la marginea șoselei laser furat din uzină

Înainte de a fi fizicieni, sunt și ei români! Angajații Institutului de la Măgurele, unde se află cel mai puternic laser din Europa, au început să scoată laserul din uzină și să-l vândă la marginea șoselei. ”Laser ieftin avem!” sau ”Ia laserul, frate!” sunt doar două expresii tot mai des auzite de șoferii care circulă pe Centura București prin dreptul localității Măgurele.

Oameni inteligenți, fizicienii sustrag laserul doar ziua, pentru că noaptea el este mult mai vizibil și ar risca să fie descoperiți. Sub protecția anonimatulului, un fizician ne-a spus că se văd nevoiți să recurgă la furt pentru că salariile lor sunt extrem de mici și oricum nu și le primesc niciodată.

Și clienții nu lipsesc. Cei mai fideli cumpărători sunt prostituatele de pe Centură, care folosesc laserul când au de-a face cu clienți violenți sau care refuză să plătească. Specialiștii avertizează însă că, dacă laserul se sustrage în actualul ritm, în doar câteva luni la Măgurele, din cel mai mare, vom avea cel mai mic laser din Europa, dacă nu chiar din lume.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
22 aprilie 2015 13:04

Alte articole

Vezi mai mult