Franța vrea să atragă 25.000 de români cu păreri despre medicină

Românii își demonstrează încă o dată valoarea! Franța s-a declarat impresionată de numărul mare de români cu păreri despre medicină, spitale și terapii, așa că a decis să atragă 25.000 de astfel de păreriști. Vor primi salarii bune, câte un birou și vor discuta cu francezii interesați de păreri despre sănătatea lor sau a altora.

În timp ce în alte state cercetarea și actul medical sunt lăsate tot în cârca medicilor, în România păreriștii intervin și îi lasă pe medici să răsufle. Românii cu păreri sunt foarte numeroși și foarte calificați, ei sporindu-și arsenalul de păreri după fiecare vizită în piață.

Decizia Franței a venit după ce un român a fost de părere că toți cei care au păreri ar trebui să fie ascultați, lucru aprobat imediat în Franța. Păreriștii vor fi amplasați în zone circulate, unde părerile lor vor putea fi răspândite mai bine. ”Un părerist român amplasat într-un tren poate converti la propriile sale păreri peste 50% din pasageri. Totul e să-i ținem ocupați”, spun francezii.

”Deși nu avem o infrastructură, deși statul nu alocă nici măcar 2,5% din PIB pentru educație, iată că reușim an de an să producem mii de păreriști, unii cu sute de mii de urmăritori”, explică Decebal Popescu, savant. Secretul e că un părerist îl formează pe altul, spune același savant.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
25 martie 2021 11:58
Citește mai mult despre: Franța medicină păreri

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult