Funcționează! Un român și-a trecut în CV că e „Șefu` la bani” și l-au angajat la BNR!

Mutare de geniu a lui Ion Decebal, un român foarte orientat, care s-a gândit să facă o schimbare în CV-ul său. “Să fie ceva care să iasă în evidență”, și-a zis el. Așa că, sub secțiunea “Experiență Profesională”, a adăugat cu mândrie: “Șefu’ la bani”. Nu a specificat că era vorba despre gestionarea bugetului săptămânal al familiei, prin asta înțelegându-se bani care-i dădea maică-sa să iasă în oraș, dar asta e prea puțin important.

CV-ul a ajuns pe biroul unui angajator de la BNR, care, între două ședințe despre inflație și politici monetare, a zâmbit la vederea acestei descrieri. “Acesta este exact tipul de om pe care îl căutăm”, a exclamat, “cineva care să fie șef peste bani, nu peste oameni, că cu oamnii nu te poți înțelege!” Fără să stea pe gânduri, l-a invitat pe Ion la un interviu și l-a angajat chiar înainte să deschidă gura.

„Asemenea încredere în calitățile proprii n-am întâlnit decât la Cezar, Napoleon și Rareș Bogdan. Oameni rari, asta voiam să zic”, a declarat un viceguvernator BNR.

Acum, având mult timp liber, românul intenționează să-și pună în CV ceva și mai incredibil, gen „Scrum Master”, că n-ai de unde să știi că nu te crede lumea și, mai mult, se plătește mult mai bine decât un job de funcționar BNR.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

26 martie 2024 13:58
Citește mai mult despre: bani BNR sef

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult