Furnizarea apei potabile va fi oprită în Vaslui timp de 6 luni, că s-a făcut vinul

Aquavas Vaslui a anunțat că de mâine dimineață va sista furnizarea de apă potabilă în județ vreme de câteva luni pentru că din datele adunate de pe teren s-a făcut vinul și „se consumă țeava degeaba”. Măsura va aduce economii importante județului și locuitorilor săi. Primul cep al primului butoi de vin a fost dat astăzi, la prânz, în prezența mai multor oficialități și bețivi din județ.

„Dacă mai vrea să bea o cană de apă, să o facă în seara asta că de mâine dimineață nu mai dăm. Știți ce periculoasă e treaba asta, rugină, bacterii, tifos, malarie, tot felul de pericole se ascund în apă. Măcar pe perioada de iarnă, când scade imunitatea din cauza frigului și a zilelor cu mai puțin soare, să ne protejăm”, a declarat prefectul județului, Ilie Dumitru-Țoi.

Cei care în această perioadă doresc să facă un duș, o baie sau să spele niște rufe pot folosi ca și până acum apa de ploaie, un prosop mai abraziv sau bere. În perioada în care va fi oprită furnizarea de apă în conducte vor fi introduși doi arici înfășurați în cârpe care să curățe un pic țevile și pe dinăuntru.  

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

20 septembrie 2018 16:30
Citește mai mult despre: apa Vaslui vin

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult