Salonul Auto București vine cu noi vești spectaculoase. Zvonurile privind o eventuală fuziune Dacia-BMW s-au adeverit în această dimineață în mod spectaculos, pe șoseaua Chitila, unde un BMW care depășea pe linie continuă a fuzionat definitiv cu o Dacie, rezultând un model complet nou de fiare contorsionate.bmw_suv_pe_pista.jpg

Succesul încă nu a fost comunicat de conducerile celor doi producători auto, probabil din modestie, dar sigur urmează o declarație comună și o lansare pe piață a noii bestii auto. Ce știm până acum: are un motor și jumătate, nu are niciun parbriz, are volan față și spate și 4 pneuri de rezervă, culoarea fiind o combinație între un gri nemțesc și un albastru de Bragadiru.

Șoferii sunt încântați de noul model fuzionat Dacia-BMW, care a și trecut ITP-ul și acum urmează să se dea ceva la tipul de la RAR, ca să poată circula legal. S-a deicis să păstreze numerele BMW-ului, B-69-STF care erau mai elegante decât B-70-BMW, montate pe Dacie.

Urmează partea cea mai grea a negocierilor, acceptul statului ca noul model Dacia-BMW să primească 2 vouchere la Remat.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Friday, 30.03.2018 06:52 IT & Știința

National Cinematografic