Gabi Oprea, rămas fără doctorat. Şoferul, bucătarul şi valetul lui se tem şi ei pentru doctoratele lor

Panică în lumea marilor intelectuali. Retragerea doctoratului generalului Gabriel Oprea ar putea duce la o cascadă de decizii asemănătoare, vizaţi fiind cei din anturajul lui Oprea. Nu mai puţin de 80 de persoane din staff-ul său, adică aghiotanţi, valetul, bucătarul personal, unul din cei trei şoferi, dar şi două amante, şi-ar putea pierde şi ei doctoratele, pentru că l-au avut coordonator chiar pe Oprea.

“Eu am un doctorat în Strategia Naţională de Apărare împotriva furturilor de oglinzi de Merţan”, explică şoferul lui Oprea. Acesta se laudă că şi-a redactat singur doctoratul şi că n-a plagiat decât foarte puţin, de la bucătarul lui Oprea, care are doctorat cu titlul “Impactul Fripturii asupra importanţei  geostrategice a lui Gabriel Oprea”.

Pierderea doctoratelor ar putea echivala cu un dezastru naţional, pentru că toţi apropiaţii lui Oprea au funcţii importante în stat. “Nu pot lăsa orice neavenit să gestioneze interesele Securităţii. Eu i-am pus acolo cu un scop. La munca mea nu se gândeşte nimeni? Chiar credeţi că e aşa uşor să furi în ţara asta? Nu mai e aşa, nene, acum s-au specializat hoţii, e concurenţă mare”, a explicat Gabriel Oprea.

Scris de Ionut
30 august 2016 11:39
Citește mai mult despre: doctorat Gabriel Oprea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult