Gafă incredibilă de marketing la Samsung. Dacă S9 era cu 20% mai scump, îl cumpărau toate primăriile din ţară

Iar le ia iPhone faţa! Deşi primăriile din România erau pregătite să sară cu banu’ pentru achiziţii de telefoane pe anul ăsta, Samsung dezamăgeşte grav. Din păcate noul Galaxy S9 este la un preţ prea mic faţă de aşteptările bugetarilor, aşa că vor fi nevoiţi să toace banii tot pe iPhone. Bugetarii aveau aşteptări mari de la noul telefon şi spun că preţul optim ar fi pe la 10.000 lei, sumă din care ar putea să ciordească 50%.

“Ştiţi cum e. În caietul de sarcini au cam aceleaşi specificaţii. Dar există o hibă majoră la Samsung. Nu poţi să furi prea mult, nu ai marjă, din cauza preţului prea redus. iPhone este mult mai avantajos din acest punct de vedere. Dacă ar fi după Samsung, n-am avea bani de vile şi merţane”, explică un primar din Dâmboviţa.

Sunt şi alte probleme cu noul S9, semnalate prompt de bugetarii români. Nu există versiuni cu carcasă din aur, deci n-ai cum să te lauzi pe la întruniri cu el şi există mereu riscul să scoată cineva un iPhone şi să distrugă reputaţia comunei: “Dacă scot un S9 şi îmi strigă cineva «săracule»?”, a mai spus primarul.

Scris de Ionut
26 februarie 2018 15:02
Citește mai mult despre: iPhone S9 Samsung

Alte articole

Vezi mai mult