Gata cu bătaia de joc! A fost lansat muştarul cu capac codat, care se deschide doar la mici și cârnați

Tradiţie, dar şi progres! Pentru că există inconştienţi care folosesc resursa preţioasă numită muştar la mizerii gen parizer sau, şi mai rău, în salate (mâncare pentru animale, n.r.), s-a luat în sfârșit decizia înțeleaptă a implementării unor coduri speciale pe capacul borcanului.

Astfel, de acum înainte vei primi un token de fiecare dată când cumperi mici sau cârnați preparați pe grătar, token fără de care nu vei putea deschide niciodată borcanul de muștar. Ca extra măsură de siguranță, în caz că se încearcă deschiderea borcanului de către un impostor care nu știe codul, borcanul îi va exploda în față și-i va arde sprâncenele, ca să fie recunoscut de toată lumea drept omul spân și să se ferească toți de el.

Unele variante de borcan vor avea implementat și un senzor olfactiv secret, care va bloca borcanul dacă nu va detecta mirosul specific de mici sau cârnați. În prezent se lucrează la o versiune în care va trebui să freci micul sau cârnatul de o celulă micosensibilă pentru a putea deschide borcanul de muștar, semn că știința lucrează din nou în interesul omenirii, așa cum e și normal să fie.

Dacă ești interesat de tendințele și inovațiile din zona culinară, sau pur și simplu vrei să testezi multe feluri de mâncare, hai și tu la Bucharest Street Food Carnival, cel mai mare eveniment de streetfood de pe continent, între 6 și 9 septembrie, la Romexpo.

5 septembrie 2018 11:09
Citește mai mult despre: mici mustar senzor

Alte articole

Vezi mai mult