Gata cu momentele stânjenitoare. Un român şi-a dresat penisul să tragă singur şliţul după el

Ai văzut peste tot articole despre oameni dotați cu un creier incredibil de deștept. Dar să fie asta suficient? Experții spun că nici pe departe. Esențial e să ai și un penis inteligent. Deși penisul se naște prost, ca și stăpânul, penisul poate fi dresat să facă lucruri inteligente, deci pentru el mai există o șansă. De exemplu, penisul poate fi învățat să tragă singur șlițul după ce mergi la pisoar.

”Eram ușor jenat când mă întorceam la masă în cârciumă, cu penisul atârnând pe-afară din pantaloni. Deși erau și aplauze, în general atmosfera devenea stânjenitoare”, explică Marian Coltea, românul care și-a dresat penisul. Acesta are de gând să deschidă o școală, și să dreseze și penisurile altor bărbați, chestie pe care o etichetează drept ”perfect normală, deloc gay”.

”Dresajul a fost un proces greu. Am petrecut ore în șir, zi de zi, în baie, împreună cu penisul meu. Soția m-a înțeles, știe că e ceva ce fac băieții, n-a fost nicio problemă. Pe lângă asta, oricând găseam ceva timp liber, de exemplu într-o ședință la birou, continuam să dresez penisul. Acum îl învăț să închidă nasturi, dar e foarte dificil”, a mai spus dresorul penisului.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
3 decembrie 2016 08:12

Alte articole

Vezi mai mult