Genial! Inginerii români au creat maşina care fură singură benzină din parcare

Pentru că știu mai bine decât oricine ce nevoi are românul, oamenii de știință autohtoni au creat mașina la care toată lumea visează: cea care fură singură benzină din parcare. Românii nu sunt pasionați de mașinile care se conduc singure, însă cele care sunt capabile să fure singure benzină sunt ceva ce orice român și-ar dori. Ba chiar și unii unguri.

„Lași seara mașina cu acul pe roșu în parcare, iar dimineața te trezești cu rezervorul plin“, își laudă inginerii români invenția. „Cu ajutorul unui scaner ea vede care mașini din parcare au mai multă benzină în rezervor, după care le atacă și cu ajutorul unui furtun le sustrage benzina. Modul în care deschide bușonul e secret, nu-l putem dezvălui.“

Următorul proiect la care lucrează inginerii români este mașina electrică care fură singură curent, proiect care ar trebui să fie gata până la finalul acestui an. „Războiul aduce creștere de preț și la benzină, și la electricitate, deci mașinile noastre vin la fix pe piață. Ne așteptăm la vânzări faraonice“, exultă inginerii români.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
26 mai 2022 16:16
Citește mai mult despre: benzina furat masina

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult