Geniu! Un bărbat poate memora toată lista de cumpărături pe care i-o face soția

I se spune Einstein! Bărbatul Marian Coltea din Berceni este în atenția savanților din lumea întreagă. Omul e în stare să memoreze lista de cumpărături a soției fără să-și noteze nimic și ce e mai uluitor e că reține și micile detalii de pe listă, care l-ar da peste cap pe un bărbat normal.

”Marian știe inclusiv ce marcă de hârtie igienică să ia, știe dacă să ia porumb fiert la conservă sau la borcan, nici nu e nevoie să sune. Știe inclusiv să ia altă marcă de cafea în ziua în care soția lui simte că parcă ar avea chef să facă o schimbare. E ca și cum cortexul lui cerebral e conectat la centrul ei neurologic de mofturi”, spune Decebal Popescu, savantul care îl studiază pe geniul din Berceni.

”Marian e atât de inteligent încât atunci când merge cu soția la cumpărături și fiecare are coșul lui, el știe exact ce va pune soția în coș, ca să nu ia și el aceleași produse. Asta înseamnă un IQ de peste 600. De fapt, nici nu e corect să i se spună Einstein. Lui Einstein ar trebui să i se spună Marian”, explică Decebal Popescu.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
27 februarie 2021 13:12
Citește mai mult despre: cumpărături einstein geniu listă supermarket

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult