George Buhnici îşi cere scuze pentru declaraţiile scandaloase şi dă vina pe evrei

Popularul vloger de pe Youtube care a fost centrul unei imense controverse în aceste zile a revenit cu o serie de precizări și de scuze cu privire la faptele sale. Astfel, George a recunoscut că a cam sărit calul cerând fetelor să nu mai fie grase și să mai meargă și pe la sală dar că totul s-a întâmplat din cauza evreilor.

„În ultima vreme s-au aruncat asupra mea tot felul de acuzații nefondate și a existat practic o cabală sionistă împotriva mea pentru ca numele să-mi fie târât prin noroi. Este oare o coincidență că CEO-ul de la Meta și cel de la Reddit sunt amândoi evrei? Și că majoritatea firmelor americane sunt controlate de evrei, care ne țin pe noi, creatorii mai mici de conținut, la periferia societății ca să se înfrupte din banii câștigați de pe sudoarea frunții noastre? Pe mine m-a binecuvântat Dumnezeu doar cu o singură femeie care arată ca o minoră, dar ați văzut pe ăia, toți prietenii lui Jeffrey Epstein, cum aveau zeci de femei care arătau ca niște minore?” a explicat vlogărul în podcastul în care l-a avut invitat, ca de obicei, pe profesorul Dumitru Borțun.

În continuarea alocuțiunii sale George Buhnici a mai recomandat urmăritorilor săi să cumpere BitCoin, Ethereum și Cardano, care sunt monede descentralizate, pentru că restul banilor sunt oricum în mâinile bancherilor evrei care conduc lumea prin societăți secrete și forumul de la Davos.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

19 iulie 2022 12:05
Citește mai mult despre: buhnici evrei scuze

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult