Gest superb făcut de Apple! Copiii care lucrează în fabrica lor din China au primit azi 2 ore libere

Cine spunea că șefii Apple sunt lipsiți de inimă? Azi, de ziua internațională a copilului, cei de la Apple au făcut un gest absolut superb pentru miile de copii care ansamblează iPhone-uri și iPad-uri în fabricile lor din China: le-au oferit 2 ore libere, astfel că azi micuții vor munci doar 10 ore, nu 12 ca de obicei.

”Când ne gândim la copii, ne gândim în primul rând la copiii din China care ne ajută să cheltuim foarte puțin pentru niște produse pe care le vindem pe foarte mulți bani”, spune Tim Cook, CEO-ul Apple. ”Profiturile imense pe care le facem nu le-am putea obține fără sudoarea micuților din China, deci e normal ca măcar azi, de ziua lor, să le arătăm puțină bunăvoință.”

Ceea ce nu au precizat cei de la Apple este că cele 2 ore libere de azi au fost oferite în mijlocul programului, ceea ce practic i-a blocat pe copii în fabrică, pentru că nu ar fi avut timp să plece și să se întoarcă înapoi în atât de puțin timp. Cu toate acestea, char dacă au rămas practic în fabrică, copiii nu vor fi plătiți pentru cele 2 ore, au mai decis cei de la Apple.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
1 iunie 2016 14:06
Citește mai mult despre: Apple china copil iPhone

Alte articole

Vezi mai mult