Mulți români ies în aceste zile să facă un grătar la marginea pădurii dar autoritățile locale ne recomandă să fim atenți unde campăm pentru a nu rămâne fără mici. Este și cazul lui Constantin Dascălu, din județul Dâbovița, care s-a trezit fără mici după ce plantele carnivore din zonă i-au mâncat pe toți. 

planta-canivora-mici.jpg

„A fost, cum să spun așa, o clipă de neatenție. I-am pus într-un castron să se răcească un pic, până fac salata. Un minut nu m-am uitat la ei și asta a fost. Castronul era gol. Am plecat cu un cumnat în recunoaștere dar vă dați seama că nu am mai găsit nimic. Abia când am văzut urme de muștar pe plante am înțeles cine e făptașul”, a declarat domnul Dascălu. 

Necazurile acestuia nu s-au oprit aici. La câteva minute după ce i-au dispărut micii a trebuit să plece rapid din zonă, deoarece plantele au început să râgâie și „puțea a mici de nu puteai sta în picioare”.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Sunday, 21.08.2016 15:06 IT & Știința

National Cinematografic