Glovo extinde oferta. Acum poți cere să vină cineva să-ți spele vasele

Scapă de grija vaselor cu Gigi, noul serviciu de la Glovo! De azi nu doar comanzi mâncarea! De azi, după ce te ghiftuiești poți sta să mistui în tihnă, ca un șarpe boa. De vase se ocupă Gigi, pe care îl poți comanda tot din aplicație. Tot ce trebuie să faci e să pui vasele și resturile în chiuvetă, să apeși un buton și gata. Gigi vine pe bicicletă.

Dar stai! Asta nu e tot. Nici nu trebuie să ai detergent sau burete! Gigi le aduce cu el și la final vasele tale vor fi lună. Desigur, există și condiții. Gigi spală exclusiv vasele folosite pentru comandă, dar dacă îi dai un bacșiș îți spală și muntele de vase pe care le-ai ”uitat” de două săptămâni în chiuvetă.

Se pare că Gigi va recicla și ambalajele, pe care le bagă în cutie și le duce la tomberoanele speciale. Pentru gospodinele care deja se întreabă asta, nu, Gigi nu poate rămâne peste noapte, nu insistați.

Încă nu e clar cum va funcționa oferta pentru clienții premium, care comandă câte un ceaun de sarmale. Va spăla Gigi și ceaunul, sau doar farfuriile? Aplicația nu spune asta, deci probabil trebuie vorbit cu Andrei Pleșu, un împătimit al îmbuibării.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
4 septembrie 2020 08:09
Citește mai mult despre: mancare

Alte articole

Vezi mai mult