Cine a spus că motoarele de căutare nu ştiu să petreacă? Surse din domeniul IT-ului spun că ieri, la împlinirea a 19 ani, Google a cam luat-o pe ulei. Ulterior, ca orice adolescent care nu-şi cunoaşte limitele, a vărsat timp de vreo oră în chiuvetă rezultatele searchurilor din ziua precedentă, iar în prezent nu mai poate efectua nicio căutare fiindcă are o durere de cap "absolut sinistră".

googlecorect.jpg
"Mă întrebam eu de ce, orice aş căuta, îmi dă o eroare deosebit de sictirită şi mi se închide browserul. Am un prieten care lucrează în Silicon Valley şi mi-a zis că a fost o paranghelie monstru la Google acasă de ziua lui. Când a plecat el, Google tocmai dăduse pe gât o sticlă de vodcă şi afişa toate rezultatele în chirilice", spune Decebal Popescu, hipster generic din metrou.

"Aia e! Până îi trece, folosim Bing. Nu s-o fi pricepând el la căutări, dar măcar e pocăit, ştii că nu-l găseşti niciodată crashuit de la băutură", adaugă un alt cetăţean, şi el puţin roşu la faţă de la o aniversare cu specific informaţional.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 28.09.2017 10:55 IT & Știința

National Cinematografic