Google a sărbătorit ieri 19 ani şi a cam exagerat cu alcoolul! Orice cauţi azi, spune că îl doare capul şi se închide

Cine a spus că motoarele de căutare nu ştiu să petreacă? Surse din domeniul IT-ului spun că ieri, la împlinirea a 19 ani, Google a cam luat-o pe ulei. Ulterior, ca orice adolescent care nu-şi cunoaşte limitele, a vărsat timp de vreo oră în chiuvetă rezultatele searchurilor din ziua precedentă, iar în prezent nu mai poate efectua nicio căutare fiindcă are o durere de cap „absolut sinistră”.

„Mă întrebam eu de ce, orice aş căuta, îmi dă o eroare deosebit de sictirită şi mi se închide browserul. Am un prieten care lucrează în Silicon Valley şi mi-a zis că a fost o paranghelie monstru la Google acasă de ziua lui. Când a plecat el, Google tocmai dăduse pe gât o sticlă de vodcă şi afişa toate rezultatele în chirilice”, spune Decebal Popescu, hipster generic din metrou.

„Aia e! Până îi trece, folosim Bing. Nu s-o fi pricepând el la căutări, dar măcar e pocăit, ştii că nu-l găseşti niciodată crashuit de la băutură”, adaugă un alt cetăţean, şi el puţin roşu la faţă de la o aniversare cu specific informaţional.

28 septembrie 2017 08:09
Citește mai mult despre: aniversare betiv infect google

Alte articole

Vezi mai mult