Reacție dezmăgitoarea a gigantului Google, după ce  compania americană a fost acuzată că umilește locuitorii din Drumul Taberei, afișând aproximativ 307.000 de rezultate la căutarea ”metrou Drumul Taberei”. În loc să șteargă rezultatele, Google a ales doar să-și ceară scuze.

metrou drumul taberei google.jpg ”Cine vede atât de multe rezultate pe Google presupune automat că în Drumul Taberei există metrou. Și mai vine câte-unul prin cartier și întreabă, la modul cât se poate de serios, «Nu vă supărați, unde este stația de metrou?». Pe locuitori îi apucă dracii și ajung să ia la pumni și picioare oameni nevinovați, doar din cauza celor de la Google. Rezultatele ar trebui șterse, scuzele lor nu folosesc la nimic”, spune un bucureștean din Drumul Taberei.

Iar dacă tot nu se pot șterge rezultatele, locuitorii cartierului spun că s-ar mulțumi și cu înlocuirea cuvântului metrou. ”Să-i zică șantier Drumul Taberei, tranșee Drumul Taberei, cum vor ei, numai nu metrou.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Monday, 29.09.2014 15:06 IT & Știința

National Cinematografic